fredag den 30. november 2012

Notesbøger med serigrafi

Fik lige et flip i onsdags. Ville prøve at "masseproducere", hvilket gav ret ens resultater. Men trods alt, er de alligevel forskellige.

Nu har jeg da i hvert fald nogle små pakkekalendergaver klar - eller måske det kunne være julegaver.

Bøgerne er købt i Tiger. Duppet og trykt med forskellige ting med struktur. Efterfølgende har jeg lagt et eller flere serigrafiske tryk på - SÅ Bettina, jeg er aktiv, bare ikke lige med maleriet, som jeg lærte hos dig. Det kommer en anden dag:-)

 Disse to bøger har ligget længe og kun manglet det sidste sorte tryk.
 

God weekend til alle.
Inken

9 kommentarer:

 1. Lyder godt Inken, man skulle jo nødig sidde og samle støv...ser super godt ud :-))

  SvarSlet
 2. Tak Bettina. Det er helt sjovt, når man først kommer i gang - jeg kan godt li´, når jeg laver mere end én ting af hver. Jeg burde være producent af et eller andet:-))

  SvarSlet
 3. Og så er det sjovt at lave lidt forskelligt... hvor har du serigrafirammerne fra Inken?? Kunne simpelthen så godt tænke mig nogen :-)

  SvarSlet
 4. Rammerne har jeg fra Popart-Skolen. Var på kursus hos Mille i marts. Brugte det meste af tiden på at lave rammer. Jo flere man har jo flere forskellige tryk kan man lave - dog finder man sine favoritter. Du kan evt ringe til mig på 61657045. Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. aahhh jeg tænkte nok om det var derfra :-) Har aldrig været hos hende (men lurer lidt på et par e-kurser) Jeg var bare interesseret i om du mon kendte et sted man kunne købe nogle (til rimelige penge) Har læst om noget der hedder thermofax screenprint som vist ikke er helt så dyrt at anskaffe. Men det er i USA og så kommer der jo dyr porto oveni.... Hmmm tænke, tænke :-) :-) (Men ihvertfald først sove :-) )

   Slet
  2. Hej igen
   Jamen jeg tror altså Mille kan lave rammerne til dig - kontakt hende da og spørg. Held og lykke. Jeg har altså kun lavet en enkelt til mig selv her hjemme, det er derfor jeg ikke tilbyder mig.

   Slet
 5. Fine serigrafi notesbøger - det er da en god ide :-)

  SvarSlet
 6. Hej Inkenmarie.
  Tak for din søde mail. Skønt at se det du laver. Jeg fik da lige en fed ide til at lave unika notes bøger der :-) super dejligt når man får "noget igen" af sine tidligere elever. Og dejligt er det da også, at se at du får brugt serigrafien :-)
  Stort knus til dig og god videre arbejdslyst

  SvarSlet