mandag den 18. november 2013

Hyppige danske ord.......

Så  er jeg klar til at vise mit nyeste tryk - en spiral med DANSKE HYPPIGE ORD. Man snakker ofte om de 120 hyppigste danske ord, men i dette tilfælde er der lidt flere. Jeg har dog ikke talt dem endnu! Meningen med spiralen er, at den skal trykkes på en pude, som børn kan blive klog af at have på deres værelse eller i sofaen. Børn kan ikke lade være med at læse, hvad der står på puden.

Hvordan får man lige så mange ord til at danne en spiral? Det kunne photoshop ikke - jeg kunne i hvert fald ikke finde ud af det. 

Vidste at Heidi, som jeg har gået i klasse med for over 30 år siden, har to dygtige døtre, der arbejder med sådan noget. Sms, ringe ringe, og Anna var klar til at klare opgaven.

MEN hold da op, hvor er den svær at trykke uden at farven løber ud(som man kan se på billedet). Måske, måske ikke er det farven, der er for tynd. Det er det, der skal arbejdes med den kommende tid.

Et andet tryk, som også er nyt, er EDDERKOPPEN. Jeg har leget med den i photoshop tidligere, men først nu har jeg fået lavet en ramme, så jeg kan trykke den på papir og andre materialer. Nogle synes det er et lidt  ubehageligt dyr at have hængende, men jeg kan godt lide det, muligvis fordi jeg har set edderkoppen i virkeligheden. Den har nemlig siddet foran mit køkkenvindue.

Natsværmeren har jeg skrevet om tidligere og vist rigtig mange gange. Den har jo siddet på mit vindue og kigget ind til mig på mit kontor.

Beklager kvaliteten af mine billeder - jeg glemmer at fotografere dem inden de sættes i ramme. Billederne er 30x40 cm.

Jeg har endnu et nyt tryk. Det er en plante fra Tivoli i København, som jeg har leget lidt med. Der skal jo også være noget at vise næste gang :-)

God aften til alle. 
Inken


Ingen kommentarer:

Send en kommentar