torsdag den 19. september 2013

Natsværmer igen igen
Så har jeg leget lidt med min natsværmer igen. Det er simpelthen den jeg vender tilbage til igen og igen. Tænk at det er en lille bitte natsværmer, der har siddet på mit vindue sidste sommer. Højest 2 centimeter lang og så alligevel så detaljeret. Kan du se øjnene - hvad kigger den mon på?
Jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med disse to billeder. Hvad synes du om dem?
Rigtig god weekend om ikke så længe. Knus Inken

5 kommentarer:

 1. Fine. Den med det grønne er finest. Der er for mange prikker og så er de i system på det med de orange. God weekend

  SvarSlet
 2. Jeg har det på sramme måde. Fik lavet rammen med de grønne dots for nogle dage siden, og er godt super tilfreds med den. Den kan bruges i rigtig mange sammenhænge. God weekend til jer også.

  SvarSlet
 3. superfine tryk!! Dejligt at du fandt mig.....så fandt jeg også dig! :-) Jeg vender frygtelig tilbage når jeg kommer tilbage fra ferien, for her ser da vildt spændende ud :-)

  SvarSlet
 4. Jeg fandt din side via linket du havde lagt hos Nola ;O) har nu meldt med som fast læser hos dig. Er selv igang med lidt tekstiltryk, når tiden tillader.

  Jeg laver også rammerne helt fra bunden, belyser i mørkekammer .... du skriver i et af dine indlæg at du ikke belyser i mørkekammer, nu er jeg lidt nysgerrig - hvad er det der gør at du ikke behøver at gøre det i mørkekammer .??

  SvarSlet
 5. Nola og Mona, dejligt at høre fra jer, og tak for din tilmelding som fast læser, Mona - nu har jeg NI faste læsere. YES!
  Lad os endelig dele vores erfaringer.
  Prøv at arbejde uden for mørkekammeret - det virker. Emulsionen er ikke så følsom overfor almindelig indendørs belysning. Det er noget nemmere at arbejde med, når man kan se, hvad man laver.
  Glæder mig til at se og høre mere til jeres serigrafiske tryk. Inken

  SvarSlet