tirsdag den 19. februar 2013

Rullevogn fra Ikea med 30 spande

 
Ærligt - jeg elsker Ikea - jeg kan faktisk ikke leve uden Ikea.
 
Købte for nogle måneder siden en fantastisk vogn med 3 kurve. Lige hvad jeg kunne brugt til al min maling.
 
Så var jeg jo lige i Ikea, både lørdag og søndag. Her så jeg fine spande, til 3 kr. stykket, pynte kanten på den øverste kurv. Ikea kunne styre sig, men jeg har regnet ud, at der faktisk kan være 10 uundværlige spande rundt om en kurv - og da der er 3 kurve, kan vognen rumme 30 spande.
 
Tænk hvor meget man kan opbevare deri. Lige noget jeg kunne bruge i min klasse sammen med alt det andet LORT jeg har samlet sammen.
 
Var forresten lige en tur hos Louis Nielsen i dag - og hvad kom jeg hjem med? En hel pose bobbelplast.
 
Hvornår lærer jeg at begrænse mig?
 
 

 
 


Photo Shop på den fede måde........

Spørg lige, om jeg er glad i dækslet.
 
I mange år har jeg haft lyst til at lære at photoshoppe. Først for et års tid siden, fandt jeg Rikke Roger Reif fra Århus på www.enartkunst.dk, som underviser i dette. Desværre måtte Rikke melde fra to gange på grund af sygdom.
 
MEN i weekenden var jeg så på kursus med 4 andre kreative piger. Hold da op, hvor lærte vi meget. Rikke er en fantastisk dygtig underviser, og der blev bare arbejdet koncentreret i de 14 timer vi var sammen. Pauser havde vi ikke tid til. Selv på hotellet om aftenen kunne jeg ikke lade være.
 
Weekenden inden var jeg i København, hvor jeg fik taget et hav af fotos, som kan bruges som baggrunde.
 
Baggrunden på billedet med lille Augusta, er loftet på Københavns Hovedbanegård. Bøgerne på det andet billede, er fra en antikvarboghandel, og dækslerne på det sidste billede er fra Berlin.
 
Glæder mig til at arbejde videre med dette skønne program. Tag et kig på Rikkes hjemmeside og se, hvor dygtig hun er, og hvad hun kan tilbyde af kurser og andet.
 
Knus til alle
Inken
 
 
 





søndag den 3. februar 2013

Maleri i 3. klasse




Børnene i 3.z ville gerne male "rigtige billeder" på lærred. Udgangpunktet var at lave en god bund. Den arbejdede vi meget med.
Motivet kunne være en frugtskål. Nogle havde selv ideer til, hvad der skulle på lærredet.








MEN MEN så var der lige én, der havde diverse hjælpemidler med, så pludselig var der gang i trykkeri med en rund svamp......















Børnene var stolte af deres billeder. Enkelte skulle lige færdiggøre i en fart, og så skrev man lige fx "Tillykke mor" eller "Til mor".





 
 
 
 




Et godt forløb, som alle havde glædet sig til. Der var afsat 5 moduler den sidste uge før jul.
 

fredag den 1. februar 2013

Børnehandsker med personligt tryk

Næsten alle børn har sorte handsker. Hvis er nu hvis.

I starten af efteråret købte jeg tre par nye handsker til min søn. Der gik ikke lang tid, før vi ikke havde ét par tilbage.
Så købte jeg to par mere - tænkte lidt, og fik så en god idé.

Jeg tog én af mine serigrafitrykrammer, og lavede et tryk på hver handske med acrylfarve, da det var det jeg lige havde. Det har bare virket.

Man kan jo også bare male et par farvede klatter på handskerne, hvis man ikke har en trykramme.




Nu kommer drengen hjem med sine egne handsker hver dag.